Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/raabak1/public_html/raabkarcher.ro/cake/libs/object.php on line 65

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/raabak1/public_html/raabkarcher.ro/cake/bootstrap.php on line 46
RaabKarcher - Dealer Karcher autorizat pentru Romania

Despre Raab Karcher

Raab Karcher este un concern german cu filiale in mai multe tari europene, cu un spectru larg de activitati, de la constructia de rafinarii si statii de distributie carburanti, pana la comercializarea de echipamente industriale pentru electronica, telecomunicatii, telefonie mobila, materiale de constructii, etc.In Romania, Raab Karcher este prezenta inca din 1996, asigurand livrarea, montajul, intretinerea si service-ul pentru o gama diversificata de echipamente.In domeniul spalatoriilor auto, Raab Karcher asigura livrarea "la cheie": consultanta tehnica, proiectarea, livrarea de echipamente, montajul, punerea in functiune si scolarizarea personalului.

Personalul Raab Karcher a fost, si este in permanenta, scolarizat de catre fabricantul de echipamente, atat in strainatate cat si in tara, atat pentru a putea raspunde prompt necesitatilor de service, cat si pentru a oferi in permanenta cele mai optime solutii tehnice, in functie de specificul fiecarui proiect in parte.


Istoric Raab Karcher

Societatea Raab Karcher Romania SRL a fost infiintata in 1996 de catre concernul german Raab Karcher AG., parte a grupului de firme VEBA AG, al patrulea ca marime din Germania (dupa Daimler-Benz, Siemens si Volkswagen) si cu un spectru deosebit de larg de activitati: de la rafinarii petroliere la telefonie mobila, de la materiale  de constructie la industria electronica, etc. 

In Romania, concernul Raab Karcher AG si-a inceput activitatea in doua sectoare: sectorul contorizarii consumurilor de apa si energie termica (prin firma sa Raab Karcher Energie Service GmbH.) si sectorul constructiilor de statii de distributie carburanti (benzinarii) si statiilor de spalare auto (spalatorii auto), prin firma sa Raab Karcher Tankstellentechnik Gmbh. In anul 2000, Raab Karcher Romania  SRLa devenit societate cu capital integral romanesc. Pana in anul 2003 inclusiv, societatea s-a ocupat in principal cu proiectarea, construirea, echiparea si livrarea la cheie a statiilor  de distributie carburanti (benzinarii), clientul principal fiind PETROM SA.

Incepând cu a doua jumătate a anului 2003, Raab Karcher si-a largit gama de servicii cu activitati de proiectare, construire, echiparea si livrare la cheie a statiilor de spalare auto (spalatorii auto), precum si de comercializare (importul si distributia) a echipamentelor profesionale de curatenie, fiind dealer autorizat KARCHER si dealer exclusiv FRANK, ambele din Germania.

Echipamentele de curatenie cuprind o gama foarte larga de articole: aspiratoare, de la cele pentru uz casnic, pana la cele pentru cele mai diverse aplicatii industriale, masini de spalat cu jet de apa sub presiune, masini de maturat, masini de curatat, frecat, lustruit si polisat pardoseli, masini de curatat stradal, sisteme de epurare a apelor uzate, etc.

 

Domeniile de activitate carora li se adreseaza aceste echipamente sunt, de asemenea, extrem de variate (pe langa cel casnic): industrie, agricultura, constructii, intreprinderi de transport, ferme de crestere a animalelor, hoteluri, banci, societati de curatenie, administratiile si comunele de gospodarire a domeniului public, etc.


Misiune

"Customer-orientation" si "Customer-satisfaction" sunt sintagme pe care Raab Karcher le are in permanenta in vedere. Nu ne este indiferent in ce scop achizitioneaza clientul nostru diversele echipamente, dorim sa cunoastem cat mai exact ce intentioneaza sa intreprinda, ce investitie doreste sa realize si ce fonduri are la dispozitie, pentru a-i putea recomanda cele mai avantajoase solutii tehnice si cele mai potrivite echipamente. Un client satisfacut este in acelasi timp cea mai buna reclama pentru noi.


Avantaje

Raab Karcher nu a fost, si nu doreste sa fie, un simplu furnizor de echipamente; de la infiintarea sa, concernul, si implicit Raab Karcher Romania, au urmarit cu consecventa satisfacerea clientilor sai la cele mai inalte standarde, oferindu-le in permanenta consultanta necesara in vederea realizarii proiectelor lor de investitii.

In acest sens, fie ca a fost vorba de statiile de distributie carburanti, de statiile de spalare auto, sau de diversele proiecte din industria alimentara, Raab Karcher a urmarit in permanenta:

  • introducerea la fiecare proiect de executie in parte a ultimilor noutati in ceea ce priveste tehnologia, solutiile tehnice de echipare, felul echipamentelor si materialele utilizabile
  • reducerea cu consecventa a costurilor de executie si apoi de exploatare, asigurand in acelasi timp cerintele de calitate solicitate de client
  • scurtarea substantiala a termenelor de executie si dare in exploatare a obiectivelor de investitii
  • informarea permanenta a clientului cu privire la noile solutii, tehnologii si materiale utilizabile.

karcher

Service si mentenanta

Expertii Raab Karcher efectueaza operatiuni de service si mentenanta in garantie si post-garantie.

» detalii
karcher

Consultanta

Expertii Raab Karcher va pot ajuta sa alegeti produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

» detalii